Főoldal » Szolgáltatások » Kapumozgató rendszerek
beninca

Kapumozgató rendszerek

A biztonság az ingatlan határánál kezdődik. A megfelelő kapu és kapumozgató rendszer távol tartja a nemkívánatos vendégeket, valamint automatizáltsága révén zökkenőmentessé teszi a ki- és bemenő forgalmat.

Kapumozgató rendszereink egyaránt alkalmasak szárnyas kapukhoz és tolókapukhoz, így bármely környezetben, bármely kapuk esetében telepíthetők. A Fireproject munkatársa felméri az üzleti partner igényit, és optimális megoldást javasol a felmerült kérdések megoldására.

A Fireproject által kínált kapumozgató rendszerek biztonságosan és könnyen üzemeltethetők. A biztonsági akkumulátoroknak köszönhetően áramszünet esetén is fennakadások nélkül működnek. A megfelelő érzékelők és az intelligens vezérlés kiküszöböli a balesetek veszélyét. Szükség esetén a kapuk kézi kireteszelésére is könnyedén végrehajtható, mind belülről, mind pedig kívülről.

A kapumozgató rendszerek felmérésén, tervezésén és kiépítésén túl vállaljuk azok rendszeres műszaki ellenőrzését, igény szerint a meglévő kapumozgató rendszerek szakmai felülvizsgálatát és javítását. Rendszereink könnyen és gyorsan telepíthetők, karbantartási igényük csekély.

A Fireproject kapumozgató rendszerei korszerű komponensekből állnak. A motorok, az elektronikák, a vezérlőegységek és az érzékelők nem csupán funkcionálisak és megbízhatóak, de megjelenésük is esztétikus, így nem befolyásolják az ingatlan képét.

A megfelelő kapumozgató rendszer a korszerű riasztórendszerrel és videó megfigyelő rendszerrel együtt olyan biztonságot garantál üzleti partnereinknek, amely a 21. század technikai színvonalát képviseli - a Fireproject a legfejlettebb technológia alkalmazásával segíti a vállalkozások zavartalan működését.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom