Főoldal » Termékeink » Kapumozgató rendszerek » Nice
nice

Nice

A Nice terméklistáján változatos automata kapumozgató rendszerek szerepelnek, amelyek eltérő igényeket szolgálnak ki. Rendszereink különböző funkciókat biztosítanak, ipari és polgári felhasználásra egyaránt megfelelnek, de közös bennük az átgondolt és elegáns design, a hosszú élettartam és a megbízhatóság.

Széles termékskála
A Nice éppúgy kínál kapumozgató rendszereket szárnyas kapukra és tolókapukra, mint garázsajtókhoz vagy guruló kapukhoz. Termékeink között biztonsági sorompók is találhatók, amelyeket magánbirtokokhoz, telephelyekhez, cégparkolókhoz és parkolóházakhoz egyaránt ajánlunk.

Rádiós vezérlők
A kapumozgató rendszerekhez megfelelő rádiós vezérlőket biztosítunk. A rádiós vezérlők a legszigorúbb biztonságtechnikai standard szerint készülnek, a fejlett vezérlők pedig programozhatók és időzíthetők, illetve öntanuló funkciókkal is rendelkeznek.

Kompakt kapumozgató rendszerek
A Nice háromféle beépítésre kész, kompakt kapumozgató rendszert kínál az ügyfelek számára (Mobykit, Wingokit, Popkit). A különböző méretű szárnyas kapukhoz összeállított készletek kicsomagolás után rögtön installálhatók - egyszerű és költséghatékony megoldást kínálnak a felhasználók számára.

Kiegészítők
Katalógusunkban minden olyan komponenst megtalál, amihez szüksége lehet egy kapumozgató rendszer kiépítésére. A rádiós vezérlőkön kívül többféle fotócellát, analóg és digitális kapcsolókat, szenzorokat, kontrollpaneleket, jelzőfényeket kínálunk.

A Nice nem csupán a termékfejlesztésre és a minőségellenőrzésre, de a képviselők és technikusok szakmai képzésére is nagy figyelmet fordít, hogy az ügyfél valamennyi munkatársunkhoz teljes bizalommal fordulhasson.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom