Főoldal » Termékeink » Videómegfigyelő rendszerek » Samsung
samsung

Samsung

A magas minőségű termékeiről világszerte ismert Samsung cég a biztonságtechnika terén is professzionális megoldásokat kínál. A koreai elektronikai óriásvállalat élvonalbeli technológiával áll az ügyfelek rendelkezésére: a kimagasló optikákon túl fejlett képfeldolgozó mikroprocesszorokat kínál, amelyek garantálják a zajmentes, nagy felbontású, tiszta képet.

Sokoldalú megoldások
A Samsung terméklistáján kültéri és beltéri, dóm- és infravörös kamerák is szerepelnek. Csúcstechnológiás modelljeink távvezérléssel rendelkeznek, éjjeli és nappali fényviszonyok között is tökéletes képet biztosítanak, és nagy felbontású zoom optikával vannak ellátva. A kamerákat fejlett vezérlőpultok segítségével kontrollálhatja, amelyek kifogástalanul együttműködnek a DVR képrögzítőkkel.

Éjjel és nappal
A Samsung biztonsági kamerák éjjel és nappal egyaránt tiszta, nagy felbontású képet adnak. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a nagy fényérzékenységű kamerák szinte koromsötétben is látnak, és nagy felbontású, éles képet továbbítanak.

Fejlett elektronikák
A Samsung biztonsági kamerák lényegesen jobb minőségű képet adnak, mint az átlagos biztonsági kamerák. A digitális képstabilizátor kiküszöböli a rezgések által okozott képzajt. Az új generációs képfeldolgozó mikroprocesszorok gyér világítás mellett is éles és tiszta képet szolgáltatnak: képesek kiegyenlíteni az ellenfény, vagy a különösen erős fényforrások képtorzító hatását.

Megbízhatóság
Kültéri biztonsági kamerák esetében fontos, hogy az egység rossz időjárási viszonyok mellett is megbízhatóan működjön, műszaki állapotát ne befolyásolja az eső, a szél, a páratartalom, vagy a hőmérséklet. A Samsung kültéri kamerái ellenálló házat kapnak, amely megvédi a fejlett optikát és elektronikát az időjárás viszontagságaival szemben. Termékeink között olyan kamerák is megtalálhatók, amelyek a fizikai erőhatásoknak is ellenállnak, tehát rongálásvédettek.

A Samsung a biztonságtechnika területén is a konkurencia előtt jár, a legkorszerűbb és leghatékonyabb eszközökkel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom