Főoldal » Termékeink » Videómegfigyelő rendszerek » Panasonic
panasonic

Panasonic

A Panasonic cég évtizedek óta a videótechnológiai iparág vezető szereplői közé tartozik. A vállalat széles katalógusában egyaránt talál analóg, IP technológiás és hibrid kamerákat, dómkamerákat és rögzített kamerákat, színes és fekete-fehér kamerákat, vandálvédett és távvezérelhető kamerákat. Ha kérdése van, a Panasonic bizonyosan tudja rá a helyes választ.

Hálózati kamerák
Az IP technológiás kamerák segítségével kiépíthető digitális biztonsági hálózat ma már a hétköznapi biztonságtechnika fontos része. Az IP kamerák telepítése egyszerű, de a már meglévő hálózatokra is könnyen csatlakoztathatók. Együttműködnek a LAN, WAN, VPN rendszerekkel, és természetesen a nyílt internetes hálózatokkal is.

Vandálvédett kamerák
A közterületekre vagy külső térbe helyezett kamerák ki vannak téve a rongálás veszélyének. A Panasonic olyan megoldásokat kínál erre a problémára, amelyek technológiai specifikációk terén versenyképesek a hagyományos kamerákkal, de speciális kialakításuknál fogva ellenállnak a rongálási kísérletnek. A különleges alumíniumházak törhetetlenek, a lencséket pedig polikarbonát elemek védik.

„Ready-to-Go” csomagok
A Panasonic kész rendszereket is kínál a kisebb teljesítményű videó megfigyelő rendszerek iránt érdeklődők számára. A „Ready-to-Go” csomagokban mindent megtalál, ami egy videó megfigyelő rendszerhez szükséges, ráadásul ezekre a termékekre 3 éves garanciát biztosítunk. Könnyen és gyorsan telepíthető, dobozból szerelhető rendszereink minőség és költséghatékonyság szempontjából is kiemelkedő értéket képviselnek.

Lencsék
A Panasonic 1/2-es, 1/3-os, illetve mikrolencsék változatos kiviteleit kínálja. Megtalálhatók köztük 7,5 mm-es nagy látószögű lencsék, motoros zoom optikával rendelkező 1/2-es lencsék, 3 mm-es szuper nagy látószögű lencsék, változtatható és rögzített fókuszú, automata és manuális lencsék lencsék.

A Panasonic terméklistája száznál is több kamerát és lencsét tartalmaz, amelyeknek teljesítménye és rendeltetése eltérő, de minőségük és ár-érték arányuk mindig kimagasló.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom