Főoldal » Termékeink » Videómegfigyelő rendszerek » AVerMedia
avermedia

AVerMedia

Az AVerMedia speciális videókártyákat, videórögzítőket és vezérlőszoftvereket kínál az ügyfelek számára. Korszerű, megbízható és intelligensen alkalmazkodó eszközparkot biztosítunk, amely egyaránt kiválóan alkalmas az egyszerű és a komplex videó megfigyelő rendszerek vezérlésére, a kép és a hang magas minőségben történő, valósidejű rögzítésére.

Digitális videórögzítők (DVR készülékek)
Az AVerMedia többféle DVR készüléket kínál: hibrid és analóg rendszerű, Windows és Linux operációs platformon működtethető képrögzítők egyaránt megtalálhatók a katalógusban. A készülékek lehetőséget kínálnak 16-32 csatorna adatainak folyamatos fogadására, 480 fps képfrissítéssel, akár 5 megapixeles képfelbontás mellett, valósidejű képrögzítéssel.

Videókártyák
A terméklistán többféle Windows operációs platformhoz illeszthető videókártya található, amelyek 4-16 csatorna fogadására képesek. A PCI Express illesztőfelülettel ellátott kártyák maradéktalanul kiszolgálják a kisebb videó megfigyelő rendszereket, költséghatékony biztonságtechnikai megoldásokat kínálva a felhasználók számára. Maximális felbontásuk 1280 x 960 képpont, akár egyetlen monitoron is képesek 32 csatornát megjeleníteni, lehetőséget adnak a valósidejű képrögzítésre, miközben a kétmonitoros rendszerekkel is együttműködnek.

Vezérlőszoftverek
Az AVerMedia többféle szoftvert kíván a videó megfigyelő rendszerek vezérlésére. A CM3000 család szoftverei alkalmasak akár 320 kamera egyidejű követésére és vezérlésére, komplex biztonságtechnikai rendszerek konfigurálására és hatékony irányítására. A szoftverek felhasználóbarátok, kezelésük könnyen elsajátítható.

Kompakt megoldások
Az AVerMedia EB1704HB rendszere az iparág első kompakt, azonnal telepíthető videó megfigyelő rendszere. A négy kamerát, videórögzítő készüléket és vezérlőszoftvert tartalmazó készlet alkalmas a kisebb üzletek megfigyelésére. A képrögzítést az intelligens mozgásérzékelő kontrollálja, és az IP alapú vezérlőszoftver segítségével a felhasználó akár a mobiltelefonján is fogadhatja a videót. Az EB1704HB vezeték nélküli rendszer, így könnyen és gyorsan telepíthető.

Az AVerMedia készülékeivel új szintre lépteti a videó megfigyelés technológiáját.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom