Főoldal » Termékeink » Riasztórendszerek » DSC
dsc

DSC

A kanadai Digital Security Controls termékei magas minőségük mellett megbízhatóságukról közismertek. A DSC teljes rendszereket kínál: mozgás- és nyitásérzékelők, riasztóközpontok, vezérlőpaneleket, akusztikus üvegtörés-jelzők, hálózati tápegységek, füstjelzők találhatók a terméklistán.

Vezetékes és vezeték nélküli rendszerek
A DSC egyaránt ajánl vezetékes, hibrid és vezeték nélküli rendszereket. Utóbbiak olyan ingatlanok esetében is alkalmazhatók, ahol a riasztórendszer kábeleinek szakszerű elvezetése nem megoldható. Ezeknél a rendszereknél a komponensek - hangriasztók, üvegtörés érzékelők, vezérlők, érzékelők - drót nélkül kommunikálnak egymással.

Kompakt rendszerek
A DSC megfelelő termékeiből többféle kompakt rendszer összeállítható az adott ingatlan igényei szerint. A kisebb üzletek védelmétől egészen a több száz érzékelővel ellátott, 126 zónás rendszerekig tudunk költséghatékony készleteket ajánlani.

Értesítés
Riasztás, hálózati kimaradás vagy hiba fellépése esetén a rendszer értesítést küld a megadott mobiltelefonszámra. Bárhol is tartózkodik a tulajdonos, mindig értesülni fog a fontos eseményekről. IP alapú rendszereink a folyamatos megfigyelést is lehetővé teszik az internet segítségével.

Tapasztalat és biztonság
Az 1979-ben alapított cég harminc éve fejleszt különböző riasztórendszereket. A tapasztalat és az innováció együttese olyan rendszereket eredményez, amelyek rendkívül rugalmasak, alkalmasak bármely ingatlan professzionális védelmére, és bármilyen körülmények közepette képesek garantálni a biztonságot.

A Digital Security Controls nem csupán kiemelkedő biztonságtechnikai rendszereket, hanem az ágazat legversenyképesebb árait is kínálja ügyfeleinek.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom