Főoldal » Termékeink » Kapumozgató rendszerek » Vidue
vidue

Vidue

Az angol cég nagy teljesítményű, megbízható, ergonomikus kialakítású kapunyitó rendszereket és tartozékokat kínál az ügyfelek számára. A nagyméretű kapuktól a garázsajtókig biztosít motorokat, vezérlőrendszereket, távvezérlőket és azonnal installálható készleteket.

Szárnyas kapukhoz
A süllyesztett Terra kapumozgató motor akár 3,5 méter széles kapuszárnyakat is könnyedén nyit és zár (a motornak létezik nagy igénybevételre tervezett, különleges változata is). A Bingo, a Silver, a Blitz, és a Slim motorok akár 800 kilogrammos kapukat is mozgatnak, jobb és bal oldali változatokban is hozzáférhetők.

Tolókapukhoz
A Gold kapumozgató motor kifejezetten tolókapukhoz készült. A kompakt kivitelű, esztétikus megjelenésű motor nagy teljesítményének köszönhetően akár 600 kilogramm tömegű kapukat is kiszolgál. A Gold beépített rádióvevővel rendelkező, hosszú élettartamra tervezett, könnyen telepíthető és megbízható kapumozgató rendszer.

Vezérlőpanelek
A Vidue többféle digitális vezérlőpanellel áll az ügyfelek rendelkezésére. A panelek modulokkal bővíthetők, így a meglévő funkciók száma igény szerint növelhető. Együttműködnek a fotocellás értékelőkkel, és öntanuló rádióvevőkkel vannak ellátva.

Kompakt megoldások
Katalógusunkban nyolcféle szerelésre kész készletet (Silver400, Silver300, Gold230, stb.) talál az érdeklődő. A készletek a dobozból kicsomagolva rögtön telepíthetők. A különböző kiszerelésű csomagok vezérlőegységeket, motorokat, fotocellákat, rádióadókat és -vevőket is tartalmaznak.

A Vidue katalógusában a kapumozgató rendszereken kívül beléptető rendszereket, rádiós világításkapcsolókat, egy és többcsatornás vevőkészülékeket, ugrókódos adókat, villogókat, fotocellákat, memóriamodulokat és bővítő relé modulokat is talál az érdeklődő.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom