Főoldal » Termékeink » Kapumozgató rendszerek » Beninca
beninca

Beninca

A három évtizede működő Beninca egyaránt kínál kapumozgató rendszereket professzionális és polgári alkalmazásra. Precizitás és megbízhatóság terén a Beninca felveszi a versenyt bármely márkával, de olasz cégként a nem csupán a funkcionalitással, hanem az esztétikummal is kiemelten foglalkoznak a tervezők. Kapumozgató rendszereink könnyen és gyorsan installálhatók, karbantartási igényük csekély.

Ipari és polgári megoldások
Egyaránt kínálunk kapumozgató rendszereket a lakóházak és az ipari létesítmények számára. Termékeink felszerelhetők szárnyas kapukra és tolókapukra, a nagy teljesítményű motorok akár a 400 kilogrammos kapukat is biztonsággal mozgatják.

Teljes körű szolgáltatások
Programozható vezérlőegységek, több csatornás rádióadók és rádióvevők, fotocellák, kapumozgató motorok, elektromos fékek, vezérlőpanelek, riasztóegységek egyaránt megtalálhatók a Beninca katalógusában.

Funkcionalitás
A Beninca kapumozgató rendszerek számos funkciót kínálnak a felhasználónak. Lehetőséget adnak a különálló gyalogosbejáró kialakítására, a kapumozgatás lassítására, a fotocellás és többcsatornás rádiós vezérlésre.

Esztétikum A Beninca szakemberei a biztonságon és a megbízhatóságon túl a komponensek küllemére is gondolnak. A kapunyitó motorok süllyesztett kivitelűek, a vezérlőpanelek kialakítása esztétikus, a fotocellák kisméretűek - szinte észrevétlenül simulnak bele a környezetbe, nem bolygatják meg a tér és a kapu harmóniáját.

A Beninca kapumozgató rendszerek biztonságtechnikai és funkcionális szempontból egyaránt élenjáró megoldásokat kínálnak az ügyfelek számára.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom