Főoldal » Termékeink » Beléptető rendszerek » EFF-EFF
EFF-EFF

EFF-EFF

Az EFF-EFF beléptető rendszerek tervezése során a hatékonyság és az egyszerűség a legfontosabb szempontok. A gazdag termékskála olyan készülékeket és komplett rendszereket kínál, amelyek segítségével könnyedén megoldható az épületek, az önálló irodák és üzletek, illetve a biztonságtechnikai szempontból fontos területek védelme.

Egyszerűség és hatékonyság
Az EFF-EFF beléptető rendszerei egyszerre képesek garantálni a biztonságot és a zavartalan munkavégzést. Lehetőséget adnak különálló zónák, szobák vagy épületek ellenőrzésére, az illetéktelen személyek távoltartására, miközben használatuk nem igényel bonyolult műveleteket.

Hagyományos zárak helyett
A kártyás rendszerek nagy előnye a hagyományos zárakkal szemben az egyszerű kezelhetőség. Egyetlen kártyával nyithat és zárhat mindent, a parkolótól egészen a gazdasági irodáig.

Adaptív rendszerek
Az EFF-EFF beléptető rendszerek könnyedén hozzáigazíthatók a megrendelő igényeihez. Különböző készülékeket és vezérlőrendszereket kínálunk, amelyek a kis üzletektől kezdve egészen a 100 beléptető pontos rendszerekig hatékony megoldást nyújtanak.

Biometrikus azonosítók
Beléptető rendszereinkhez a hagyományos megoldások mellett biometrikus kontrollpaneleket is kínálunk. Az ujjlenyomat-olvasóval kombinált panelek mellett hagyományos számbillentyűzetes, illetve kártyaleolvasós panelek is hozzáférhetők.

Az 1936-ban alapított vállalat ma már több mint 75 országban van jelen termékeivel és szakembereivel.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom