Főoldal » Szolgáltatások » Videó megfigyelő rendszerek
avermedia

Videó megfigyelő rendszerek

A korszerű videó megfigyelő rendszerek a terület- és az objektumvédelem kulcsfontosságú elemei. A videó megfigyelő rendszerek oltalmazzák az üzleti- és a magánszférát, lehetőséget adnak a tulajdonos vagy üzemeltető számára az ingatlan folyamatos ellenőrzésére. A legújabb digitális technológiáknak köszönhetően a Fireproject a kisebb ingatlanok és üzletek megfigyelésére is költséghatékony megoldásokat kínál.

A Fireproject többféle videó megfigyelő rendszert kínál üzleti ügyfeleinek. A feladat jellegéhez és a partner igényeihez igazodva rendelkezésre állnak zárt láncú, analóg és IP alapú kamerarendszerek. Hatékony megoldásokat kínálunk akár többszintes irodaházak, akár kisebb üzletek vagy telephelyek megfigyelésére is.

A videó megfigyelő rendszerek tervezése során az ingatlan méreteit és fizikai jellegzetességit alapul véve kínálunk optimális megoldásokat. A kamerák szakszerű elhelyezésével biztosítjuk, hogy ne jöjjenek létre lefedetlen területek, miként a rendszereket alkotó komponensek is a környezetnek megfelelően kerülnek telepítésre.

A videó megfigyelő rendszerek gyorsan kiépíthetők, karbantartási igényük csekély. Meglévő rendszerek felülvizsgálatát és fejlesztését is vállaljuk, korszerű kamerákkal és elektronikai komponensekkel emelve az objektum biztonságtechnikai színvonalát.

Az Internet Protokoll alapú videó megfigyelő rendszerek digitális formátumban rögzítenek, a rögzített anyagok a megfelelő kezelőfelület segítségével bárhonnan elérhetők, az archívumok bármikor megtekinthetők. A Fireproject üzleti partnereinek csak egy számítógépre és internetkapcsolatra van szükségük, hogy megbizonyosodhassanak üzletük biztonságáról. Az IP alapú rendszerek egyszerre több felhasználó számára is hozzáférhetők és követhetők.

A videó megfigyelő rendszer megelőző hatással is rendelkezik. A kamerák látványa önmagában is figyelmezteti a jogsértő szándékkal közelítő idegeneket, hogy a kiszemelt ingatlan biztonságtechnikai szempontból védett, tehát a behatolási próbálkozás reménytelen.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom