Főoldal » Szolgáltatások » Tűzjelző rendszerek
notifier

Tűzjelző rendszerek

Tüzet számtalan dolog okozhat: emberi mulasztás, gondatlanság, műszaki hiba, természeti csapás. Kulcsfontosságú biztonságtechnikai kritérium az előre nem látható okokból bekövetkező károk megelőzése és minimalizálása - komplex tűzjelző rendszereink erre a problémára kínálnak hatékony megoldásokat.

Testreszabott konstrukciókat ajánlunk: a Fireproject tűzjelző rendszerei minden esetben az adott ingatlan műszaki igényeihez igazodnak. Szakembereink felmérik a körülményeket, megismerik a megrendelő igényeit, és konzultációk során dolgozzák ki az optimális megoldást.

Tűzjelző rendszereinkhez többféle érzékelőt kínálunk, amelyek teljes körű biztonságtechnikai lefedettséget garantálnak. Vonali hőérzékelők, aktív füstérzékelők, lángérzékelők egyaránt felszerelhetők, amelyek a fejlett tűzvédelmi központok felé továbbítanak adatokat. Rendelkezésre állnak különböző teljesítményű moduláris és nem moduláris tűzvédelmi központok, illetve többhurkos tűzjelző központok is.

A Fireproject rövid határidőkkel vállalja a tűzjelző rendszerek szakszerű telepítését. Szakértői vélemény adhatunk és ajánlásokat fogalmazhatunk meg már meglévő rendszereket illetően, s igény szerint javaslatokat teszünk azok optimalizálására és korszerűsítésére.

A tervezésen és telepítésen túl gondoskodunk arról, hogy az adott tűzjelző rendszer mindig kifogástalan műszaki állapotban legyen. Elvégezzük a rendszerek időszakos inspekcióját és karbantartását, meghibásodás esetén pedig a nap 24 órájában az ügyfél rendelkezésére áll a kivonuló szolgálat.

A Fireproject a legkorszerűbb tűzjelző rendszerekkel áll ügyfelei rendelkezésére, amelyek segítségével megvalósítható a hatékony tűzmegelőzés és kárkontroll.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom