Főoldal » Szolgáltatások » Társasházak villamos karbantartása

Társasházak villamos karbantartása

A lakóingatlan műszaki állapota nem csupán a komfort és az esztétika szempontjából fontos, de biztonságtechnikai szempontból is alapvető követelmény. Az elhanyagolt, vagy nem szakszerűen karbantartott villamossági rendszerek hibái olyan baleseteket és károkat okozhatnak, amelyek megfelelő szakmai háttérrel könnyedén megelőzhetők.

A társasházak villamos rendszere komplex műszaki rendszer. Az ésszerűen megtervezett, körültekintően kiépített, megfelelő komponenseket használó rendszerek észrevétlenül kiszolgálják a lakók igényeit és a biztonságtechnikai követelményeket. A Fireproject biztosítja az ingatlan igényeihez igazodó, üzembiztos villamos rendszerek tervezését és telepítését.

A Fireproject vállalja társasházak villamossági rendszerének tervezését és kiépítését. Szakembereink igény szerint felmérik a már meglévő villamos rendszereket, konzultáció során tesznek javaslatokat a rendszerek karbantartására, javítására, vagy korszerűsítésére.

Az elhanyagolt villamos rendszerek balesetveszélyessé válhatnak, ezért alapvető jelentőségű a rendszeres és szakszerű karbantartásuk. A Fireproject szakemberei az időszakos felmérésen és karbantartáson túl a társasházi villamos rendszerek zökkenőmentes üzemeltetését is biztosítják. Kivonuló szolgálatunk garantálja a 24 órás felügyeletet, az esetlegesen felmerülő műszaki hibák azonnali elhárítását.

A villamos karbantartás mellett ajánljuk a betörésvédelmi fóliák telepítését is. A biztonsági fólia egyaránt védelmet nyújt a behatolás és a rongálás ellen, miközben más biztonságtechnikai megoldásokkal szemben installálása nem bolygatja meg az épület homlokzati képét. A biztonsági fólia az UV sugarakat is feltartóztatja, ezáltal megvédve a belső tereket.

A Fireproject célja az, hogy az ön társasháza esztétikus és komfortos lakókörnyezet legyen, nem pedig bosszantó, esetenként akár veszélyes villamossági hibák hordozója.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom