Főoldal » Szolgáltatások » Riasztórendszerek
paradox

Riasztórendszerek

A hatékony terület- és objektumvédelem ma már elképzelhetetlen a korszerű riasztórendszerek nélkül. A megfelelő riasztórendszer nem csupán az illetéktelen behatolási kísérlet megtörténtekor nyújt nagy szolgálatot, egyben a megelőzés eszköze is: megléte figyelmezteti a rossz szándékkal közelítőket, hogy nincs esélye a bűncselekmény észrevétlen kivitelezésére.

A Fireproject riasztórendszerei egyaránt alkalmaznak digitális és analóg szenzorokat, belső és külső térben elhelyezhető mozgásérzékelőket, illetve nyitás- és üvegtörés-érzékelőket. A komplex szenzorrendszer segítségével megvalósítható a mindenre kiterjedő védelem. A bosszantó vakriasztások kivédéséről fejlett elektronikai rendszerek gondoskodnak - semmiképpen sem fordulhat elő, hogy kóbor macskák miatt riasztják fel a tulajdonost.

Riasztórendszereink segítségével professzionális színvonalon valósítható meg az ingatlanok védelme, legyen szó raktárépületekről, cégtelepről, vagy kisebb irodákról. Az objektum méretétől függően kínálunk egy- és többzónás rendszereket, amelyek minden esetben a megrendelő igényeihez igazodnak.

Az általunk forgalmazott és kiépített riasztórendszerek nem csupán funkcionálisak és megbízhatók, de esztétikailag is magas színvonalat képviselnek. Az installáció során ügyelünk arra, hogy a szenzorok, a kezelőszervek és más komponensek ne törjék meg az enteriőr harmóniáját - ily módon sikerül megvalósítani a hatékony munkavégzést szolgáló környezet esztétikájának és a mindenre kiterjedő biztonságnak az ötvözését.

A Fireproject nem csak a korszerű technológiát nyújtja üzleti partnerei számára. Igény szerint 24 órás felügyeletet is biztosítunk a telepített rendszerekhez, kivonuló szolgálatunk bármikor a rendelkezésére áll.

A Fireproject azért dolgozik, hogy az üzleti partnerek kemény munkával felhalmozott értékei ne váljanak illetéktelen behatolók prédájává.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom