Főoldal » Szolgáltatások » Beléptető rendszerek
eff-eff

Beléptető rendszerek

A megelőzés a biztonságtechnika legfontosabb alapja, a korszerű beléptető rendszer pedig a megelőzés kulcsfontosságú eleme. A Fireproject beléptető rendszerei nem csak a biztonságot garantálják, de olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, amelyek nagyban megkönnyítik a cégek üzleti tevékenységét.

Cégünk vállalja beléptető rendszerek tervezését, kiépítését és karbantartását. Szakmai felmérést követően konzultációs lehetőséget nyújtunk meglévő beléptető rendszerek korszerűsítésére és fejlesztésére vonatkozóan is.

A Fireproject által kiépített beléptető rendszerek funkcionálisak, valamennyi esetben a megrendelő igényeit valósítják meg. Az ingatlan szakmai felmérését követően testreszabott és költséghatékony megoldásokat kínálunk partnereink számára.

A beléptető rendszer több mint biztonságtechnikai elem, egyben a munkáltató érdekeit is szolgálja. Segítségével egyszerűen nyilvántartható az alkalmazottak munkaóráinak száma, így a hatékony elszámolást is elősegíti.

Beléptető rendszereink egyaránt megoldást kínálnak a személy- és a gépjárműforgalom irányítására, illetve számontartására. Üzleti partnereink naprakész adatokat kapnak az ingatlan forgalmára vonatkozóan.

Beléptető rendszereink segítségével teljes kontrollt gyakorolhat az ingatlan forgalma felett.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom